Nakup laminata: kako in kje?

Ste se odločili za laminatna tla Quick-Step v svojem domu? To je čudovita in trpežna talna obloga, primerna za večino stanovanjskih prostorov. 

Odločite se za nakup pri najbljižjem prodajalcu laminatov Quic-Step v vaši bližini

Želite kupiti laminatna tla, vendar se še niste odločili, kater vzorec točno? Ali pa imate še vedno vprašanja, na katera je potrebno odgovoriti? V tem primeru pred nakupom predlagamo, da obiščete lokalnega prodajalca laminatov Quick-Step. Pomagali vam bodo pri pravilni odločitvi in vam ponudili smernice s potrebnimi dodatki, kot so podloge in obrobe. Prodajalci v salonih Kemoplast vam bodo z veseljem svetovali in pomagali pri izbiri. 

5 stvari, ki jih je potrebno upoštevati pred nakupom laminatnih tal

Pri odločanju, ali bo laminat ustrezal vašim potrebam, je pomembno upoštevati nekatere vidike:

1. Proračun: iščete tisti verodostojen videz lesa, a nimate proračuna za prava lesena tla? Laminat je odlična alternativa za ustvarjanje toplega in vabljivega doma.

2. Način polaganja: Quick-Step laminat je mogoče lepit ali polagat plavajoče (brez lepila), zahvaljujoč sistemu Uniclick. Pravzaprav je polaganje tako enostavno, da lahko v večini primerov laminat položite kar sami.

3. Vzdrževanje: laminat zahteva veliko manj vzdrževanja kot prava lesena tla. Preprosto redno sesajte in brišite z vlažno krpo.

4. Trajnost: laminatna tla Quick-Step so odporna na praske, madeže in v večini primerov vodoodporna. Zaradi tega laminatna tla Quick-Step niso primerna samo za bivalni prostor, temveč tudi za prostore, kot je kuhinja.

5. Okolje: pri Quick-Stepu skrbijo za naravo. Ne samo, da naravo uporabljajo kot navdih za svoja tla, temveč si prizadevajo tudi za zmanjšanje ekološkega odtisa s spoštovanjem in vrednotenjem naravnih virov. Zato nenehno optimizirajo pridobivanje materialov, zmanjšujejo odpadke, kjer koli lahko in vlagajo v recikliranje.

Več na spletni strani kemoplast.si

Uporabni nasveti

Kakšne talne obloge izbrati in kako jih vzdrževati, če živite s hišnimi ljubljenčki

Ko hišni ljubljenčki živijo v stanovanju, je ključno vprašanje higiena in materiali v notranjih prostorih. V naši ponudbi imamo različne talne obloge, ki so trajne in enostavne za vzdrževanje.

Združite hitro in vsestransko vgradnjo z brezčasnim dizajnom iD Loose-Lay

Kolekcija vinilnih talnih oblog Loose-Lay je primerna za trgovine, hotele, restavracije, pisarne, domove za starejše občane, itd. Ponuja širok nabor modelov in zagotavlja učinkovite in enostavne rešitve.

Čista preproga - nasveti za čiščenje

Četudi ste previdni in še posebej pozorni na čistočo svojega doma, času in umazaniji, ki jo prinese s seboj ne morete ubežati.