Industrijski prostori

Vinilne talne obloge za industrijo odlikuje predvsem trpežnost in enostavno vzdrževanje. Talna obloga mora biti funkcionalna. To pomeni, da je dimenzijsko stabilna pri visokih temperaturah, odporna proti obrabi, antistatična, termično neprepustna, kemično odporna proti naftnim derivatom in kislinam, nedrsna in negorljiva. Prostori, kot so letališča in športni prostori potrebujejo izredno trpežne talne obloge.

Tarkett

Tarkett

LVT v ploščah

Vinil v rolah

Vinilne talne obloge so vsestranska rešitev za vse vrste uporabe. Na voljo so v različnih konstukcijah zato omogočajo uporabo tudi v industrijskih prostorih. Izbira prave talne obloge lahko prepreči nesreče in zagotovi splošno varnost na območjih, ki predstavljajo nevarnost zdrsa in padcev.

Vinilne talne obloge so na voljo v homogeni in heterogeni obliki. Homogene vinilne talne obloge so sestavljene iz enega samega kompaktnega sloja, heterogene pa iz več plasti. V akustični različici je vmesni sloj iz pene, ki zmanjša prenos zvoka in absorbira udarce. 

BerryAlloc

BerryAlloc

Berry Alloc je zelo močan mednarodni proizvajalec visokokvalitetnih laminatov, parketov in LVT vinilnih plošč.

So del renomirane mednarodne skupine BEAULIEU International Group s sedežem v Belgiji. Njihove proizvodnje od osnovnih surovin, polproizvodov in končnih proizvodov so po celem svetu. Mednje spada tudi Juteks iz Žalca.

So vodilni na področju talnih oblog za notranjo ureditev, tako za privatne, javne in komercialne namene. Skrbijo za kvaliteto, inovacijo in kakovostni servis svojih proizvodov.

Njihov cilj je doseči višje življenjske kvalitete. Njihove vrednote so povezane z zadovoljstvom strank, stremljenju k odličnosti, doseči dodane vrednosti proizvodov, varovanjem okolja (izdelke je možno reciklirati).

TarkettBerryAlloc
Kontaktirajte nas
Obiščite naš salon
11 salonov po Sloveniji