Preproge za dnevno sobo

V pestri ponudbi preprog najdete vse vrste preprog - od strojno do ročno izdelanih volnenih, svilenih, bombažnih, kokosovih, sisalovih in bambusovih preprog (Nepal, Tibet, Indija, Kitajska, Maroko). Obstaja tudi cela vrsta sintetičnih materialov, ki imajo to prednost, da jih je lažje vzdrževati in so odpornejši na zunanje dejavnike. Omogočajo načine tkanja, ki jih naravni materiali ne omogočajo. Preproge uvažamo tako rekoč z vsega sveta, najdete pa jih tudi v vseh razstavno-prodajnih salonih Kemoplast po Sloveniji.

V našem programu boste našli tudi možnost kombinacij preprog in tekačev.

Preproge morajo biti kakovostne in trpežne. Lahko jih položimo v vse prostore: v dnevne prostore takšne, ki prostoru dajejo harmonijo; v jedilnico dovolj velike, da zajamejo mizo in stole; v kuhinjo kuhinjske tekače, ki jih položimo ob kuhinjske elemente, da se tla zaščitijo pred obrabo. Tudi v spalnice sodijo manjše preproge, da stopimo na mehka tla, v otroške sobe pa takšne, ki jih je lahko vzdrževati.

Tudi v kopalnico se podajo, saj vsak rad stopi na topla tla.

-30% znižanje na določene kolekcije preprog najdete v naši spletni trgovini.

 

Tarkett

Tarkett

Preproga je edina talna obloga, ki poleg tega, da ima funkcijo preproge, krepi toplino prostora. Pogosto je osrednji dekorativni element, dodatno estetsko sredstvo, s katerim bogatimo bivalno okolje. Preproge dajejo toplino in barvo drugim talnim oblogam, ne glede na to, ali so tla narejena iz lesa, kamna ali drugih materialov.

Balta Group

Balta Group

Podjetje Balta je vedno v koraku z najnovejšimi trendi in zahvaljujoč prilagodljivemu pristopu lahko izpolnijo pričakovanja tudi najzahtevnejših kupcev. Navpična integracija od surovine do končnega izdelka, izdelava, predano vodenje in ekipa dinamičnih, motiviranih strokovnjakov so jamstvo za najvišjo kakovost po najbolj konkurenčni ceni.

Delmaco

Otroške preproge Delmaco so narejene iz mehkega poliesterskega mikroflisa. So idealne za otroške sobe zaradi svoje izjemne mehkobe in fleksibilnosti v barvah. 

TarkettBalta GroupMcThreeDelmaco
Kontaktirajte nas
Obiščite naš salon
11 salonov po Sloveniji