Popolna rešitev za vlažne, razpokane in obrabljene površine.

Večnamenske talne plošče

Bergo je vodilni svetovni proizvajalec večnamenskih talnih plošč, saj že 45 let izdelujejo talne obloge z enim jasnim ciljem - narediti lepa kakovostna večnamenska tla. Okoljsko prijazna proizvodnja poteka v tovarni v Anderstorpu na Švedskem.

Od skromnih začetkov leta 1972 so sedaj vodilni na svetu z večnamenskimi talnimi plastičnimi ploščami za različne površine in trenutno izvozijo 70% svoje proizvodnje na vse konce sveta.

Osnovni material za vsa Bergo tla je okolju prijazen polipropilen, ki ga je odobrila FDA Certifikat o registraciji, kateri zagotavlja potrditev, da podjetje izpolnjuje zahtevane pogoje in ne oddaja nobenih emisij, kar pomeni, da izpolnjuje okoljska in zdravstvena merila. To je material, ki ga je možno 100% reciklirati. Tla Bergo se lahko reciklirajo tudi v bolj neposredni obliki. Lahko jih premaknete iz enega kraja na drugega - iz kleti v garažo, iz garaže na teraso, iz trgovine v skladišča,...

Preprosto razdrete talne plošče Bergo in jih ponovno položite, kjerkoli želite.

Bergo Flooring

Bergo Flooring

Bergo plošče so narejene iz ekološko prijaznega recikliranega UV odpornega PP-kompozita in so razvite za:

 •  domače okolje, kot so garaže, skladišča, kleti, terase,...
 •  za javne prostore, kot so kavarne na prostem, industrijska okolja, razstavne dvorane, površine okrog bazenov, trgovine,...
 •  za začasne aktivnosti, kot so razni sejmi, koncerti, plesi,...
 •  za športne aktivnosti, kot so tenis, košarka, nogomet, aerobika,...
 •  za izjemno težko prehodna in občutljiva področja na vremenske razmere, kot je ladijski krov (voda, sneg, led)

 

Tla Bergo rešujejo številne probleme zahvaljujoč prezračevalni in prožni izvedbi ter so še posebej primerne za vgradnjo na vlažne površine, na razpokane površine in obrabljene lesene površine.

Osnovni material za vsa Bergo tla je okolju prijazen polipropilen, ki ga je odobrila FDA Certifikat o registraciji, kateri zagotavlja potrditev, da podjetje izpolnjuje zahtevane pogoje in ne oddaja nobenih emisij, kar pomeni, da izpolnjuje okoljska in zdravstvena merila. To je material, ki ga je možno 100% reciklirati. Tla Bergo se lahko reciklirajo tudi v bolj neposredni obliki. Lahko jih premaknete iz enega kraja na drugega - iz kleti v garažo, iz garaže na teraso, iz trgovine v skladišča,... Preprosto razdrete talne plošče Bergo in jih ponovno položite, kjerkoli želite.

Karakteristike

 •  nizka konstrukcijska višina
 •  v velikosti 380 x 380 mm
 •  UV stabilna za notranjo in zunanjo uporabo
 •  enostavna za polaganje in premikanje (ne potrebujete pritrdilnih elementov)
 •  prezračevanje, odvajanje in odpornost proti zdrsu
 •  ergonomična in tiha tla
 •  minimalno vzdrževanje, enostavno čiščenje, dolgotrajna tla
 • okolju prijazna talna obloga

Izdelek je na splošno funkcionalno prilagojen, da prenese kakršnokoli podnebje.

Vzdrževanje

Bergo plošče praktično ne potrebujejo vzdrževanja. Običajna talna oskrba, kot je občasno brisanje z vlažno krpo ali sesanje je vse, kar je potrebno. Tla lahko čez poletje in zimo ostanejo zunaj in bodo ostala v enako dobrem stanju iz leta v leto.

PRIMER AMBIENTA

Večnamenska talna plošča BERGO UNIQUE
Večnamenska talna plošča Bergo Briq

VIDEO

Enostavna vgradnja Bergo plošč

Bergo demontažni sistem

Bergo Flooring
Kontaktirajte nas
Obiščite naš salon
11 salonov po Sloveniji