Podjetje

Svet talnih oblog je svet barv, vzorcev, materialov, zvokov in občutij. Je tudi svet idej, kreativnosti in umetnosti. Ter seveda svet tehnologije in inovativnosti. V tej mavrici najrazličnejših talnih oblog in idej za njihovo uporabo je za uporabnika najtežji korak sprejeti pravo odločitev. Odločitev za vrsto talne obloge, za material, za barvo in vzorec. Ta odločitev je namreč izredno pomembna, saj je od naše izbire odvisno, ali bo prostor, ki ga opremljamo zasijal v vsej svoji lepoti in ali se bomo v njem počutili udobno. Kajti talna obloga je tista, ki daje pravo noto prostoru in poskrbi za njegovo harmoničnost.

Ne glede na to, ali s talnimi oblogami opremljate stanovanjsko hišo, stanovanje, poslovne prostore ali javne zgradbe, je enostavneje, če lahko na enem mestu najdete širok izbor talnih oblog, strokoven nasvet ter sposobno ekipo, ki bo poskrbela za hitro in kakovostno montažo. V podjetju Kemoplast smo prepričani, da smo pravi naslov za vas in, da vam lahko vse to zagotovimo, saj imamo že več kot 30 let izkušenj pri opremljanju individualnih objektov, hotelov, šol, bolnišnic, trgovskih centrov, poslovnih in drugih prostorov.

Skupaj s svojimi partnerji, svetovno znanimi proizvajalci talnih oblog, skrbimo, da smo vedno v koraku s časom in da tudi na slovenski trg pripeljemo tehnološko in oblikovno najbolj inovativne izdelke.

Tehnološko vedno bolj dovršeni postopki obdelave materialov olajšajo vzdrževanje, novi načini polaganja pa nam pomagajo, da je delo zaključeno hitreje in kakovostneje. Z novimi materiali, barvami in vzorci nenehno skrbimo za nove harmonije v prostorih, ki jih opremljamo. Kot najboljši orkester se trudimo, da ustvarjamo najlepše simfonije bivanja.


Peter Lapornik, direktor