Javni prostori

Vsestranske vinilne talne obloge so zelo zaželene v vseh javnih prostorih: šolah, vrtcih, zdravstvenih ustanovah, bolnicah, pisarnah, trgovinah, saj so izredno trpežne in primerne za zelo obremenjene prostore. Vinilna talna obloga se za bolj pohodne prostore polaga z lepljenjem. Vodna neprepustnost se doseže z lepljenjem s posebnimi lepili ali z varjenjem stikov. Zato je primerna tudi za kopalnice ali kuhinje.

Talne obloge odlikuje topel in mehak občutek hoje. Odporne so na umazanijo, enostavno jih je vzdrževati (saj že imajo vgrajeno PU zaščito) in jih ni potrebno premazovati skozi celotno življenjsko obdobje. Odlikuje jih odlična toplotna prevodnost, nedrsnost, antistatičnost in razgradljivost.

 

Tarkett

Tarkett

LVT v ploščah

Vinil v rolah

Vinilne talne obloge so vsestranska rešitev za vse vrste uporabe. Na voljo so v različnih konstukcijah zato omogočajo uporabo tudi v javnih prostorih, kjer je več prometa, kot so šole in bolnišnice. Še posebej so priporočljive za uporabo v zdravstvu in izobraževanju zaradi odpornosti in enostavnosti vzdrževanja.

Vinilne talne obloge so na voljo v homogeni in heterogeni obliki. Homogene vinilne talne obloge so sestavljene iz enega samega kompaktnega sloja, heterogene pa iz več plasti. V akustični različici je vmesni sloj iz pene, ki zmanjša prenos zvoka in absorbira udarce. 

Daejin Co., LTD.

Daejin Co., LTD.

Luksuzne vinilne deske in plošče Decoria ponujajo edinstven izbor enih izmed najlepših in najbolj praktičnih talnih oblog. S kombinacijo najbolj zaželenih lastnosti talnih oblog, lepega videza in trajnosti, vam zagotavlja atraktiven videz in neverjetno dolgo obstojnost vaših tal.

BerryAlloc

BerryAlloc

Berry Alloc je zelo močan mednarodni proizvajalec visokokvalitetnih laminatov, parketov in LVT vinilnih plošč.

So del renomirane mednarodne skupine BEAULIEU International Group s sedežem v Belgiji. Njihove proizvodnje od osnovnih surovin, polproizvodov in končnih proizvodov so po celem svetu. Mednje spada tudi Juteks iz Žalca.

So vodilni na področju talnih oblog za notranjo ureditev, tako za privatne, javne in komercialne namene. Skrbijo za kvaliteto, inovacijo in kakovostni servis svojih proizvodov.

Njihov cilj je doseči višje življenjske kvalitete. Njihove vrednote so povezane z zadovoljstvom strank, stremljenju k odličnosti, doseči dodane vrednosti proizvodov, varovanjem okolja (izdelke je možno reciklirati).

TarkettDaejin Co., LTD.BerryAlloc
Kontaktirajte nas
Obiščite naš salon
11 salonov po Sloveniji