Izbira tal za poslovni objekt

Vsak se rad zadržuje v hotelu, restavraciji, kavarni, pisarni, butiku, kjer se počuti udobno, kajne?

Nekateri se odločajo za tradicionalne, drugi za moderne interierje, a dejstvo je, da lastniki poleg dobre storitve želijo pustiti dober vtis tudi s privlačnim prostorom.

Vir: Tarkett

Vir: Tarkett

Zakaj je pomembno izbrati prava tla?

Talna obloga zavzema veliko površino in zato določa, kateri stil pohištva, barve in detajli se bodo najbolje podali. Poleg videza lahko napačna izbira lastnike objekta dodatno stane zaradi nenadne potrebe po prenovi.

Kaj morate vedeti, ko izbirate tla za restavracijo?

Razlikuje se na primer izbira tal za manjšo lokalno kavarno, ki lahko fizično sprejme manjše število ljudi, in restavracijo nekje na gori ali lokalno kopališče, kamor ljudje s čevlji vnašajo vlago in razne nečistoče.

Referenca: Terme Paradiso Dobova

Če že na začetku izberete dobra tla, boste zmanjšali nadaljnje stroške

Na kaj morate biti pozorni pri izbiri tal:

  • Če gre skozi vašo stavbo veliko ljudi, izberite trpežna tla, ki jih je enostavno čistiti.
  • Obstajajo tlaki, ki zmanjšujejo hrup v prostoru, zato so priporočljivi tudi za prostore, skozi katere prehaja večje število ljudi.
  • Obstaja razlika v tem, kako udobna so tla za osebje, in to je treba upoštevati, saj zaposleni včasih stojijo tudi 8 ur ali več.
  • Pomembno je, da so tla v gostinskem lokalu odporna na vlago, saj se pogosto zgodi, da pride do polivanja tekočine ali hrane.

Vse je pomembno - tako estetika kot funkcionalnost.

Tla LVT proizvajalca Tarkett, kolekcija ModularT 7 – zasnovana tako, da izpolnjuje zahteve številnih objektov

Zaradi svojih lastnosti se je LVT izkazal kot odlična rešitev v poslovnih objektih, kot so vgradnje v hotele, restavracije, kavarne, pisarne, pa tudi v domu.

 

Kar ločuje kolekcijo ModularT 7 od drugih LVT podov?

  1. Ima dodatno površinsko plast, ki preprečuje prodiranje umazanije globlje.Zaradi te lastnosti je primeren tako za luksuzne zgradbe, kjer pričakujete, da boste hodili v visokih petah, kot tudi za restavracije na gori, kamor bodo ljudje prinesli sneg ali za hotele/restavracije v bližini kopališč, kamor ljudje prinašajo vlago in pesek.
  2. ModularT 7 je vodoodporen pod – če se tekočina razlije, se tla ne poškodujejo.
  3. Zaradi svoje trdnosti in površinskih slojev zaščite bo skozi vaš objekt lahko šlo več gostov .
  4. Celo zmanjša hrup v prostoru 2x bolje kot druge kolekcije talnih oblog LVT.

Dezeni ModularT kolekcije

Pod LVT kolekcije ModularT 7 je na voljo v dveh skupinah vzorcev - imitacija kamna in lesa.

 

Lesni dizajni

Če preferirate klasična tla, je kolekcija ModularT 7 na voljo v 14 lesnih dizajnih.

Vir: Tarkett

Vir: Tarkett

Vir: Tarkett

Dizajni, ki imitirajo beton

Če želite, da bo notranjost urbana, je dober izbor tla v imitaciji strukture betona. Takšno notranjost lahko "otoplimo" s kombinacijo lesenega pohištva in zelenja.

Vir: Tarkett

Vir: Tarkett

Vir: Tarkett

Dizajne kolekcije ModularT 7 si lahko ogledate tukaj.

Kombiniranje dizajnov

Leseni dizajni v kombinaciji z dizajnom betona ustvari moderan stil. S kombiniranjem dizajnov ustvarite edinstveno personalizirano rešitev.

Če niste prepričani, katera je najboljša rešitev za vaš objekt, so vam na voljo naši strokovnjaki, ki vam bodo zagotovili vse potrebne informacije.

 

Stopite v stik z njimi.

 

Povzeto po spletni strani proizvajalca talnih oblog Tarkett

UPORABNI NASVETI

Vedno bolj priljubljeni LVT podi

V hitro spreminjajočem se svetu imamo priložnost preoblikovati svoje prostore. Očitno je, da so LVT podi v svetu, pa tudi pri nas vse pogostejši in da vsi govorijo o LVT kot o talnih oblogah prihodnosti.  

Trend naravnega stila: preproge Adria

Ta barva je značilna za naravno barvo sisala, deluje naravno in sledi svetovnemu trendu naravnega videza v interierju. Topel ton tega vzorca prispeva k bogastvu preprostih interierjev, medtem ko naraven videz te preproge prispeva k enostavni integraciji v različne barve.

Pomembna odločitev, ki bo bistveno pripomogla k udobnejšemu bivanju

Čeprav jim mnogi ne posvečajo posebne pozornosti, so tla v vsakem domu osnova udobja in tudi estetike, zato je pomembno, da pred odločitvijo, katero talno oblogo boste med izjemno pestro ponudbo na našem trgu izbrali za posamezen prostor, dobro pretehtajte vse možnosti in se po potrebi posvetujte tudi s strokovnjakom.