Trendi notranjega oblikovanja

Ali popolnoma prenoviti svoj življenjski prostor, ali pa samo dodati nove podrobnosti in barve, je izbira, ki vpliva na vašo odločitev. Zdaj, ko smo močno že stopili v leto 2018, lahko rečemo, da so trenutni trendi, ki prevladujejo v notranjih prostorih v barvah indigo modre, pastelnih tonih, naravnih tonih, geometrijskih likih in kovin.

 

Barva leta - Indigo modra

Barva, ki je zagotovo zavila leto 2018, je indigo modra . V kontrastu nežnih in pastelnih odtenkov, ki so že vrsto let uporabljeni v oblikovanju prostorov, je njihova skupna barva - indigo modra, barva, ki se nagiba k črni, ampak mehkejši.  Glede na učinek, ki ga želite doseči v prostoru, bo količina indigo modre barve odvisna od vašega doma. V nasprotju z mnenjem večine, so lahko temne barve zelo elegantna mešanica z notranjostjo, vendar je treba biti previden in jo uporabljati v zadostnem obsegu.

Pastelni toni - "barve sladoleda"

Tako kot v preteklih letih so tudi letošnje leto na seznamu trendov za leto 2018 nastopili pasteli. pastelnimi odtenki je zagotovljeno, da ne bo napak v kombinaciji barv, ali pa, da bi vaša notranjost delovala preveč barvita. Ta kombinacija barv je idealna za otroške sobe, pa tudi za področja, kjer se najpogosteje zadržujete. Nežni toni se zdijo sproščujoči in vplivajo na ustvarjalnost.  Dom, v katerem prevladujejo pastelne barve, izžareva toplino in mehkobo, ker pa svetle barve odbijajo svetlobo, bo prostor tudi večji in svetlejši.

 

Če boste izbrali pastelne barve, se ne omejujte samo na eno barvo, ampak se poigrajte z različnimi barvami, različnimi odtenki iste barve in s pastelnimi vzorci. Če te barve niso dovolj izrazne, jih kombinirajte z belo in črno barvo. To je kombinacija, ki bo prinesla toplino in sodobnost v interier.

Narava in naravni materiali v prostoru

Uvedba narave in naravnih materialov v vaše domove v veliki meri vpliva na življenje. Naravni materiali dajejo v vaš prostor toplino in prijaznost, medtem ko zelenje daje občutek svežine in odprtosti. Najbolj priljubljen in najpomembnejši od vseh naravnih izdelkov je parketkar poudarja kakovost vašega prostora in življenjskega sloga na popolnoma novi ravni. Poleg popolnoma naravnega videza lesa je parket odličen užitek za vaše noge.

 

V našem prodajnem programu parketi Tarkett in Weitzer

Uporaba naravnega zelenja, pa tudi podrobnosti z zelenimi motivi, je zagotovo eden glavnih trendov v letošnjem letu. Oblikovalci pravijo, da ne morete pretiravati z rastlinami v prostoru. 

 

Zeleni motivi lahko vstopijo v vaš dom kot stenske slike, blazine, zavese, preproge in drugo.

 

V našem prodajnem programu preproge Sintelon in tekači

Geometrijski motivi

Do sedaj so geometrijski motivi bili uporabljeni v obliki dekorativnih elementov, vendar njihova zastopanost postaja vedno bolj razširjena. Poleg ozadja z geometrijskimi motivi, tla različnih geometrijskih oblik igrajo vse pomembnejšo vlogo v številnih notranjih prostorih, pri čemer dajejo prostoru nekaj dinamičnosti. Toda zakaj bi se morali omejiti na stene, ko gre za ustvarjanje občutka dinamičnosti in igrivosti? Zakaj te igre ne bi prenesli na tla?

V ponudbi imamo povsem nov izdelek, ki se popolnoma ujema z vodilnimi trendi na svetu, zbirko Mixonomi iz skupine izdelkov LVTMixonomi tla so na voljo v več geometrijskih oblikah, pa tudi v številnih barvah, tako da jo lahko ustvarite s svojim osebnim okusom in slogom. Prepustite se domišljiji in si predstavljate svoja idealna tla in ustvarite s pomočjo edinstvene kolekcije Mixonomi.

 

V našem prodajnem programu vinilna talna obloga Mixonomi

Kovina

Podrobnosti kovine dajo notranjosti določeno mero elegance in prefinjenosti, vendar tokrat, namesto roza zlatu in bakra, je poudarek na podrobnostih medeninePomožna stojala, okrasna ogledala, svetilke in noge za pohištvo bodo naredili vaš notranji prostor eleganten.

 

Tisti, ki želite ustvariti resnično sodoben prostor, izberite kromirane elemente ali poliran baker. Za toskanski in rustikalni stil pa je medenina klasična izbira. Kovine lahko vnesejo v prostor toplino, mehkobo ali pa hlad ter ostrino. Zlato in baker imata topel odtenek, medtem ko sta srebro in krom hladna materiala. Izberite eno kovino, ki bo dala vašemu dizajnu močan kontrast in opozorila na osrednji element.