Preproge Adria: trend naravnega stila

Ta barva je značilna za naravno barvo sisala, deluje naravno in sledi svetovnemu trendu naravnega videza v interierju.

Topel ton tega vzorca prispeva k bogastvu preprostih interierjev, medtem ko naraven videz te preproge prispeva k enostavni integraciji v različne barve.

Preproga Adria_06OEO
Preproga Adria_06OEO

Naravni slog v interierjih vse bolj prevladuje in nova barva preprog Adria je pravi predstavnik tega trenutnega trenda. Prefinjeni vzorci in umirjene barve ustvarjajo izjemno sproščujočo notranjost. Zanimivi kosi pohištva in detajli, kot so slike ali okrasne blazine v nevtralnih barvah, se bodo odlično zlili s preprogami v naravnem slogu.

Preproga Adria_15EOO
Preproga Adria_15EOO
Preproga Adria_03OEO
Preproga Adria_03OEO

Preproge odporne na dež in sonce

Tepihi Adria so namenjeni za notranje in zunanje prostore. 

Izdelane so iz 100% polipropilena, ki je UV stabilen, osnova preproge pa je polipropilenski trak namesto jute, zaradi česar je odporna na vlago in sonceSo izjemno trpežni in odporni na vse vremenske razmere, zato zagotavljajo stabilen videz več sezon. 

Primerni so za dnevne sobe, kuhinje in jedilnice ali na hodniku, odlična rešitev pa so tudi za terase, balkone, dvorišča, pa tudi vrtove kavarn in restavracij. 

 

Enostavno vzdrževanje

Glede na način tkanja - t.i ravno tkane, so te preproge zelo enostavne za vzdrževanjePriporočljivo je redno sesanje, brez uporabe vrtljive krtače, da ne poškodujete preproge. Madeže zlahka odstranite z nevtralnim detergentom, profesionalno čiščenje pa lahko opravite po potrebi. Za večjo varnost je priporočljivo pod preprogo položiti protizdrsno podlogo.

 

Preproge Adria so na voljo v 13 modernih oblikah, ki se zlahka podajo v vsak prostor. 

Oglejte si vse razpoložljive modele in izberite svojo velikost preprog Adria.

Povzeto po spletni strani proizvajalca Tarkett.