Spoznaj Spirit, kolekcijo vinilnih talnih oblog

Časi, ko so bila vinilna tla videti staromodno, so že zdavnaj mimo. Vinilna tla so neverjetno vsestranska, zato se ljudje vedno znova odločajo zanje. Linija Spirit vašemu domu zagotovi sodobna vinilna tla.

1. Izgleda kot pravi les ali kamen 

Kolekcija Spirit meša naravne barve z resničnimi teksturami lesa, da bi vsaka podrobnost zaživela. Zaradi tega je skoraj nemogoče razlikovati tla Spirit od pravega lesnega poda, saj se vsako zrno čuti, ko se ga dotaknete. Tako dobite avtentičen, naraven videz ob vseh prednostih sodobne vinilne talne obloge.

brez prave lesene strukture

XL struktura pravega lesa

2. Nizko vzdrževanje

Hišni ljubljenčki, otroci ali nerodnost. Ti trije ustrezajo Spiritu. V vašem vsakdanjem življenju se bodo zgodile manjše nezgode, vendar to ne pomeni, da mora to spremljati veliko čiščenja. Sodobna vinilna tla, kot je Spirit, imajo oblogo, ki je odporna proti madežem in vlagi, zaradi česar je čiščenje preprosto. Tako boste lahko sprostili več svojega časa za nekaj zasluženega prostega časa. Umazane šape, razbiti kozarec in hrana sploh niso problem za kolekcijo Spirit.

3. Zagotovljena je stabilnost

Po polaganju talne obloge si sigurno želite, da so to tla, na katera lahko računate. Za linijo Spirit so razvili poseben postopek oskrbe, ki zagotavlja stabilnost ves čas. Močna nihanja temperature ne bodo vplivala na stabilnost tal.

Zaradi teh lastnosti je Spirit popolnoma primeren za uporabo na talno gretje. Kot vse druge sodobne vinilne talne obloge je tudi Spirit mogoče vgraditi s klik sistemom, kar pomeni, da lahko popolnoma zadovolji vaše potrebe.

Inovativna tehnologija proizvajalca Berry Alloc in nega oskrbe zagotavljata, da vaša tla ves čas ohranjajo enakomerno površino, tudi po večkratnem ogrevanju in hlajenju.

4. Zmanjšan hrup zaradi lastnega zvočnega dušenja

Po dolgem, napornem dnevu si želite le miru in tišine. Točno to vam ponuja Spirit. Vsaka plošča in deska je opremljena z inovativno, integrirano podlogo z zvočnimi lastnostmi dušenja, ki hrup zmanjša za do 20 decibelov.

integrirana podloga

5. Ker je Spirit vodoodporen, je primeren za vlažna okolja 

Poleg tega, da ga je enostavno vzdrževati, je Spirit 100% vodoodporen, zato je odlična izbira za vašo kopalnico. Spirit bo ohranil obliko in ostal na svojem mestu kljub mokroti.

6. Proizvedeno brez ftalatov, kar je pomembno za okolje 

Med proizvodnjo vinilnih talnih oblog je precej običajna uporaba kemične spojine, znane kot ftalati. Da pa bi Spirit postal resnična sodobna rešitev vinilnih talnih oblog, se je proizvajalec kolekcije Spirit odločil, da uporabo te kemikalije izpustijo pri njeni proizvodnji. Pa ne zato, ker morajo, ampak zato, ker je to za okolje pomembno.

Boljše za okolje pomeni boljše za vas. Spirit so 100%  tla brez ftalatov, po evropskem standardu. Ftalati so kemične spojine, ki se običajno uporabljajo pri proizvodnji vinilnih tal. Poskrbeli so, da so tla Spirit izdelana na način, ki preprečuje sproščanje škodljivih snovi. Njihov certifikat A+ govori sam zase.

 

Brez ftalata  

7. Enostavno polaganje

Plavajoče (klik sistem) polaganje prihrani veliko dela in časa. To pomeni, da vam ni potrebno odstranjevati staro talno oblogo in lahko v celoti prenovite prostor v enem samem dnevu, če vam višinska razlika v prostoru to dopušča. Tako boste prihranili prah in čiščenje, ki nastanejo pri odstranjevanju stare talne obloge. Ne glede na to, ali so vaša trenutna tla izdelana iz ploščic, lesa ali betona, jih bo Spirit brez težav prekril.

Namestitev kolekcije Spirit vam bo omogočila takojšen občutek zadovoljstva, zahvaljujoč enostavni uporabi in hitrosti polaganja. Vgradnja Spirit tal je razčlenjena v  4 korakih :

  1. Pustite, da se izbrane vinilne plošče prilagodijo svojemu novemu okolju za 48 ur.
  2. Očistite obstoječe tla in namestite ustrezno podlago.
  3. Položite svoja nova tla. 
  4. Za najboljše rezultate dokončajte tla s profili.