4 navdihi za hotele, restavracije, trgovine in poslovne prostore

4 moderni in inspirativni načini za kombinacijo barv, tekstur in formatov talnih oblog v hotelih, restavracijah, trgovinah in poslovnih prostorih, ki jih priporoča proizvajalec talnih oblog Tarkett

 

Sledite jasni poti

Gostje v hotelih, restavracijah, trgovinah in poslovnih prostorih želijo preprosto doživetje in možnost, da se v prostoru znajdejo sami. Izbira različnih talnih oblog za označevanje poti skozi vašo trgovino, restavracijo, hotel ali poslovni prostor, kot so tekaške preproge ali atraktivna kombinacija barv in oblik na samih tleh, predstavlja idealno metodo za usmerjanje vaših gostov in prijetno izkušnjo. Oblikovanje poti in točk, katerim je treba nameniti pozornost zaradi kontrasta med različnimi materiali, lahko ustvarijo tudi močno oblikovalsko sporočilo in dodatno priznanje vaši blagovni znamki.

Povejte svojo zgodbo

Blagovne znamke pripovedujejo zgodbe - zgodbe o svojih izdelkih in ljudeh, ki jih ustvarjajo. Blagovne znamke so predvsem prodajne izkušnje. Trgovine ali restavracije predstavljajo veliko priložnost za blagovno znamko, da v svojo zgodbo vključijo svoje stranke, k temu tudi bistveno prispeva oblikovanje notranjosti. Ne glede na to, ali vaša blagovna znamka črpa navdih iz narave, potovanj, inovacij ali umetnosti, lahko izbira in kombinacija talnih materialov in barv naredi izkušnje vaših srank bolj ali manj posebne.

Igrajte se z barvami

Barve dajejo blagovni znamki osebno noto in strankam ponujajo bolj neposredno izkušnjo. Izberite barve, ki najbolje ustrezajo zgodbi, ki jo želite povedati. Na primer, barve pustijo močan vtis na razpoloženje vaših strank: uporabite oranžno, da bi spodbudili apetit; rumeno, da se prebudi energija; modra, da jih navdihne. Mešanje različnih svetlih barv na samih tleh lahko prispeva k ustvarjanju vzdušja, prežetega z energijo. Barve bodo predvsem pomagale vašim strankam, da si zapomnijo vašo blagovno znamko.

Privabite stranke

Trgovine, restavracije, hoteli ali poslovni prostori imajo različne cone. Uporaba različnih materialov za talne obloge, kot so preproge za te posebne cone, lahko pomaga kupcem prepoznati in narediti doživetje prijetno. Prav tako lahko privabite kupce v posebne prostore, kjer ste postavili določene izdelke ali preprosto ustvarite moderno in prijetno vzdušje zaradi kombinacije lesenih, laminatnih ali LVT tal. 

 

Uporabni nasveti