Nepremočljiv laminat? Seveda!

NEPREMOČLJIVA LAMINATNA TLA

Zahvaljujoč inovativnemu vodoodbojnemu premazu "HydroSeal" so laminati Quick-Step resnično nepremočljivi laminati. Od zdaj naprej sta zasnova in trajnost vaših tal povsem z roko v roki.

 

Zakaj boste preprosto imeli radi vodoodporni laminat? 

100% vodotesna

Poslovite se od težav z vlago. "Majestic", "Impressive (Ultra)", "Eligna" in "Classic" laminatna tla imajo inovativen vodoodbojni premaz "HydroSeal" tudi v utorih, tako da voda ne more prodreti. Čiščenje še nikoli ni bilo tako enostavno in varno.

Naraven videz

Vodoodporna laminatna tla Quick-Step so najbolj naravna laminatna tlaVerodostojnost spojev je v popolnem ravnovesju z zasnovo tal. Barva, oblika in struktura se raztezajo prav v zglob in ustvarjajo občutek pravega lesa.

Leta brezskrbnega življenja

Zahvaljujoč zgornjemu premazu Scratch Guard so laminatna tla Quick-Step do desetkrat bolj odporna na praske kot večina drugih laminatnih tal. Scratch Guard daje vašim tlem trajno zaščito pred obrabo padajočih predmetov, pohištvenih oznak, visokih pet in podobno. Vaš novi Quick-Step laminat ima garancijo do 25 let: jamstvo za dolgoletno brezskrbno življenje…

 

Poglej si posnetek

Oglej si video spodaj in se prepričaj, kako vodoodporne laminatne talne obloge podjetja Quick-Step presegajo konkurenčne izdelke.