Boho stil v notranjosti

Nekaj ​​časa smo priča dejstvu, da boho stil doživlja veliko vrnitev v modni svet, pa tudi svet notranje opreme. Šestdeseta in sedemdeseta se znova vračajo v naša življenja, vendar v novem in sodobnem duhu.

Če želite udobno, a barvito, elegantno notranjost je boho stil prava izbira za vas. Prepustite se uživanju in odkrivanju čarov življenja.

 

 

Kaj pomeni boem ali boho?

V sodobnem jeziku se izraz Bohemian uporablja za ljudi, ki živijo nekonvencionalno, najpogosteje umetniški način življenja. Za njegovo distribucijo so podporniki Bloomsbury Group angleški pisatelji, intelektualci, filozofi in umetniki z začetka 20. stoletja, kot so Virginia Woolf, John Maynar Keynes, EM Forster in Lytton Strachey. Številni oblikovalci tistega časa in še pogosteje danes so sprejeli slog, ki so ga gojili in način, kako so uredili in oblikovali svoje domove.

Češki chic pomeni uporabo živahnih barv in vintage pohištva. Ker ta stil ni označen s strogimi pravili, je to slog, v katerem ni omejitev, vendar to ne pomeni, da ga je enostavno doseči.

 

 

Kako prepoznati boho stil?

Boho stil je prepoznaven v svetlih barvah, kot so oranžna, rdeča, vijolična, zelena in rumena. Temelji na kombinaciji zemeljskih tonov z dragulji dragih kamnov. Poseben slog tega stila je mešanje različnih tekstur in vzorcev materialov, ki se uporabljajo za skoraj vse elemente: pohištvo, stene, zavese, preproge, tla... Obilo barvitih detajlov je nepogrešljiv predmet in ena od glavnih značilnosti notranjosti, okrašene v boho stilu.

 

Podrobnosti, podrobnosti, podrobnosti

Za takšno notranjost je ključnega pomena udobno sedenje, sproščujoče in ustvarjalno ustvarjanje. Pohištvo je večinoma v stilu vintage z množico podrobnosti, ki so značilne in definirajo boho stil. Obilo neustreznih blazin iz različnih materialov in vzorcev, embalizerjev ali nekaterih drugih barvitih tkanin bo obogatilo izgled vintage pohištva. Dodate lahko preprogo, kar bo dopolnilo to kompozicijo.

Lepota boho stila je, da pri okrasitvi prostora lahko izkoristite vse umetnine, tudi tiste, ki ste jih ustvarili sami, kar bo ta prostor naredilo bolj intimno in osebno.

 

Vsi radi potujemo in iz vsakega potovanja prinašamo stvari, ki so pomembne za nas. Vendar pogosto ne vemo, kaj bomo z njimi naredili. Zdaj imate tudi rešitev za to. Različni potovalni spominki bodo popolni v vašem domu v stilu boho. Najdite jim primeren kotiček in gotovo bo to znatno obogatilo vaš življenjski prostor.

 

Dišeče palčke v steklenih vazah ali keramičnih posodah bodo prispevala k boemskemu vzdušju vašega doma. Zelenje, ki je v vseh sobah več kot dobrodošlo, pa bo pomirjujoče.

 

Če želite izraziti svoj nekonvencionalen duh in umetniško stran v svojem življenjskem prostoru,okrasite vaš dom v boho stilu. Naj se vaš osebni, boemski duh prenese v notranjost doma.