Weitzer Parkett

Parketi

Primeri ambientov

EKOLOGIJA in PARKET
Za parket je uporabljen evropski les - les iz vašega okolja. Weitzer parket ne uporablja eksotičnega lesa iz tropskih gozdov in ima zato zudi certifikat GREENPEACE-a. Za svoje parkete ima pridobljen tudi certifikat Öko test - potrditev, da je parket prijazen do okolja.

KVALITETNA IZDELAVA PARKETA
Skrbno načrtovana proizvodnja parketa od žaganja lesa pa do končnega izdelka. Stalna kontrola ostrine rezil zagotavlja vrhunski izdelek. Stalna kontrola klime v proizvodnji zagotavlja enakomerno dimenzijsko stabilnost elementov.

LEPOTA PARKETA
Naravna olja, PRO Strong lak ali nova PRO Active Plus zaščita da naravnemu materialu končno eleganco. Različne modne barve pa vam v prostor dajo življenjsko svetlobo ali pa prostor intimno zatemnijo.

WEITZER PARKET IN KOPALNICA
Parketi Weitzer so z ustrezno obdelavo primerni tudi za tla v kopalnici.

WEITZER PARKET IN TALNO OGREVANJE
Za tla s talnim ogrevanjem uporabite parkete iz kolekcij STRIP, WIP 450/550, WIP 4100/5100. Razviti in izdelani so tako, da je možnost delovanja lesa zmanjšana na minimum, pri sami izdelavi pa so uporabljeni materiali, ki so odporni na toploto iz cevi, obenem pa to toploto kvalitetno prenašajo v prostor.

Video

 

 Vzdrževanje parketa Weitzer  Polaganje parketa Charisma Weitzer