Clever Cleaner -

17,67€
Izdelek trenutno ni na voljo

Vzorec

  • Clever cleaner

Opis


Biološko razgradljivo čistilo Clever Cleaner je koncentrirano čistilo, razvito posebej za površine talnih oblog ProStrong in ProActive+ firme Weitzer Parkett, ki ne potrebujejo posebne nege in vzdrževanja (samo za lakirane površine).

UPORABA: Pred uporabo dobro pretresite. Čistilo Clever Cleaner glede na potrebe oziroma glede na vrsto čiščenja  razredčite z vodo (vsakodnevno čiščenje – ca. 100 ml na 10 l vode ali osnovno čiščenje – 1 l na 10 l vode) in ga z dobro ožetim brisalom za čiščenje tal nanesite na površino tal. Močnejša onesnaženja, ki jih z brisalom ne morete odstraniti,  dodatno očistite ročno z bombažno krpo. Osnovno čiščenje mora opraviti strokovnjak s pomočjo čistilnega stroja z eno ploščo in z belo ali zeleno blazinico, z grobo gobo ali krtačo. Nato tla obrišite še s čisto vodo brez dodatkov.

SUŠENJE: Odvisno od klime v prostoru in od načina čiščenja je čas sušenja 1-3 ure.

SHRANJEVANJE IN TRANSPORT: Čistilo je treba shranjevati v hladnem in suhem prostoru in za take razmere poskrbeti tudi med prevozom.

VARNOSTNO OPOZORILO: Čistilo ne predstavlja nobenih posebnih tveganj z ozirom na varnost. Kljub temu upoštevajte navodilo za čiščenje talnih površin ProStrong in ProActive+ . V primeru dvoma vam priporočamo, da sez vprašanji obrnete na vašega strokovnjaka za vgradnjo talnih oblog.

SESTAVINE: manj kot 5% neionskih tenzidov, manj kot 5% anionskih tenzidov.

DRUGE SESTAVINE: dišave, LIMONEN

S 1 Shranjevanje v zaklenjenih prostorih. S 2 Shranjevanje izven dosega otrok.

Pakiranje 1 L.

© 2019 - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve | Piškotki