Odkrijte svoja laminatna tla

Laminatna tla Quick-Step so zasnovana za vse življenje. Zlahka prenesejo izzive, ki jih predstavljajo visoke pete, igre z otroškimi tovornjaki in padajočimi predmeti. Njihov vrhnji sloj Scratch Guard poskrbi za to, da so vsa Quick-Step tla do desetkrat odpornejša na praske.

 

Vzdrževanje tal Quick-Step je zelo preprosto. Površina tal, vključno s spoji, je popolnoma zatesnjena: bakterije, umazanija in razlite tekočine ne morejo prodreti v tla, kar zagotavlja preprosto in brezskrbno čiščenje.  

 

Naravna lepota v vsaki podrobnosti

Od iskanja popolne strukture deske do skrbnega izbora barv, do posnetih robov: ustvarjanje edinstvenih in privlačnih tal je poslanstvo proizvajalca Unilin. Zaradi pristnih lastnosti so designi v videzu lesa in kamna videti kot naravni les oziroma naravni kamen.

 

 

Preprosto polaganje 1-2-3

Ko najdete svoja sanjska tla, si jih želite položiti kar najhitreje in najpreprosteje. Sistem na klik Quick-Step Uniclic zagotavlja polaganje brez težav, tudi na neprehodnih mestih in pod radiatorji.

 

Odporni proti vsemu, tudi vodi!

Spoznajte novo generacijo laminatnih tal. To so tla, ki nimajo zgolj izjemno elegantnega in naravnega videza, temveč tudi prenesejo udarec ali dva. Predvsem pa so 100-odstotno odporna proti vodi.

 

Ste polili pijačo? So se otroci igrali z vodo? Brez skrbi, tla ne bodo vpila tekočine in jo lahko takoj obrišete. Štiri serije laminatov Quick-Step imajo vodoodporni premaz HydroSeal - Majestic, Impressive (Ultra) in Eligna. Površina tal je povsem zatesnjena, zato bakterije, umazanija in razlitja nimajo možnosti. Preprosto ji obrišete z vlažno krpo, površina pa bo ostala higienično čista. S temi vodoodpornimi tlemi je čiščenje preprostejše kot kdaj koli.

 

Za nameček imajo vaša nova laminatna tla Quick-STep garancijo do 25 let, kar vam zagotavlja številna leta brezskrbnega zadovoljstva v vašem domu.

 

Odrijte celotne kolekcije Majestic, Impressive, Impressive Ultra in Eligna.

Sami ustvarite svoj življenjski prostor

Lepo stanovanje se začne pri kakovostni podlagi. Na tla je treba gledati kot na peto steno, zato jih ne smemo spregledati. Ne glede na vaš slog in na vrsto sobe, za katero potrebujete nova tla, ima Quick-Step pravi odgovor za vas: od lahkih enakomernih tal do toplorjavih klasikov, celo do obnovljenih tal z grčami in razpokami.

 

 

 

Ob izbiranju novih tal se lahko porodijo številna vprašnja: katero barvo naj izberem? Katera tla se ujemajo z mojim slogom in mojim prostorom?

Preveri spletni orodji FloorExplorer in Room Viewer - pomagala vam bosta do odločitve.

 

Razlika je v podrobnostih

Vsaka laminatna tla imajo svojo zgodbo in edinstven videz ter občutek. Oblikovalci Quick-Stepa so skrbno izbrali gornjo strukturo, način obdelave, zaključni sloj in pobrane robove, tako da so povsem skladni z značajem zasnove posameznih tal.

 

 

Gornja struktura

 

 

Obdelava

 

 

Zaključevanje

 

 

Pobrani robovi

 

 

Opomba: objavljene oblike vam lahko dajo občutek, kako so videti barva in odtenki vzorca, vendar niso enake naravnim. Prikazane teksture so le vzorčne in na njih ne morete videti vseh različnih odtenkov, ki jih vsebuje zasnova. Za dejanski prikaz strukture površine in spoja desk se obrnite na razstavno-prodajne salone Kemoplast po Sloveniji.

 

Uporabni nasveti