Laminati

Laminati veljajo za največjo konkurenco parketu, saj so laminati odpornejši na obrabo, mogoče jih je preprosteje položiti in na koncu so tudi cenejši. Prednost laminata je, da ga lahko položimo na obstoječo talno oblogo in pod laminat damo debelo penasto folijo (2-3 mm), ki deluje kot dober zvočni in toplotni izolator. Bodimo pozorni na klasifikacije laminata (na primer: razred laminat 31 - primeren za vse stanovanjske površine in manjše obremenitve v javnih prostorih), termično prevodnost laminata, antistatičnost, ne-vsebovanost formaldehidov, slabšo gorljivost Cfl-s1.


Za laminat Quick Step, vam vodilni proizvajalec laminatov Unilin Flooring iz Belgije, nudi 20 - 25 letno garancijo.

 

Laminat odlikuje enostaven sistem vgradnje                                                                                                                                       

Oglejte si sistem suhomontažne vgradnje laminatov Quick Step in si ustvarite svojo notranjost.

 

Quick-step

 Laminat v skladju z naravo.


Laminatna tla QuickStep v sozvočju z naravo ustvarjajo in dajejo občutek udobja. To je uspeh dolgoletnih raziskav Unilinovih strokovnjakov. Oplemenitev zgornjega sloja z avtentično "Authentic"  in laminati s tako imenovano živo zgornjo strukturo "Living surface" zbujajo življenje v lesnem vzorcu. To lahko vidite in hkrati občutite.

Laminat z V utorom (dva pobrana robova) imenovan Perspective daje prostoru dodatno dimenzijo klasičnega parketa. Laminat perspektive 4 pa ta efekt še poudari. Če se boste odločili za laminat deske, za laminat ribjo kost, ploščice ali klasičen laminat, vam QuickStep laminatna tla ponujajo resnično sozvočje z naravo.

 Sestava laminatnih tal

 Zakaj boste oboževali svoja laminatna tla Quick-Step?

 Kako položiti laminatna tla?

 

Primeri ambientov

 

Video

 

 
Nova generacija laminatnih tal - naravna in vodoodporna Kako položiti laminatna tla?  

DO 10-KRAT VEČJA ODPORNOST PROTI PRASKAM

QUICK-STEP LAMINAT NA VAŠIH STOPNICAH