ProVital Finish -

49,00€
Izdelek trenutno ni na voljo

Vzorec

  • ProVital olje

Opis


Transparentni ProVital Finish predstavlja drugo stopnjo premaza za ProVital površine. To je optimalna dopolnitev s pomembnimi sestavinami, kot so: laneno olje, rožmarin in različni naravni voski in smole, ki garantirajo impregnacijo stikov.

NAVODILA: Pred uporabo dobro pretresite ali premešajte. Površine obdelane s ProVital oljem morajo biti očiščene vseh umazanij in smeti. Nanesite zelo varčno po kapljicah (glej točko 4. Uporaba). Poliranje se začne direktno po aplikaciji s pomočjo polirnega stroja in filca ali z bombažno krpo. Pri velikih površinah je potrebno delati po delih, pri čemer z napojeno krpo na še ne nanešena tla vtremo ProVital Finish in s tem zopet povišamo vpojnost krpe. V poslovnih prostorih je drugi nanos ProVital Finish nujen.

SUŠENJE: Pri sobni klimi 20°C in 50 % relativni zračni vlagi, kot tudi pri zadostnem prezračevanju 12 ur. Pri nižji temperaturi, previsoki zračni vlagi in prevelikem nanosu pride do znatnega zamika pri sušenju.

UPORABA:

1. Nanos: 16/ml/m2 (zadoščata 2 jedilni žlici)

2. Nanos (v poslovnih prostorih): 8 ml/m2 (zadošče 1 jedilna žlica)

SHRANJEVANJE IN TRANSPORT: Hraniti na hladnem in suhem prostoru. Neodprto uporabno najmanj 3 leta.

VARNOSTNA OPOZORILA: S Finishem prepojeni materiali, kot so krpa za čiščenje, polirna krpa, goba, sesalec, so samovnetljivi. Zato je potrebno te materiale odstraniti in hraniti v posodah, ki so nepropustne za zrak, to je v metalnih kontejnerjih ali v vodi! Nadalje pazite na pismena navodila, proizvodne informacije in navodila za čiščenje. V primeru nejasnosti se pogovorite s polagalcem ali prodajalcem. Varujte pred dosegom otrok! Pri zaužitju ne silite na bruhanje, temveč poiščite zdravniško pomoč in priložite etiketo!

S1/2 Varujte pred dosego otrok!

S  62 Pri zaužitju ne silite na bruhanje. Takoj poiščite zdravniško pomoč in s sabo nesite embalažo ali to etiketo.

VSEBINA:  laneno olje, laneno olje – stojno olje – naravna smola; laneno olje – tungovo-stojno olje, naravna glicerinska smola, laneno olje – stojno olje, pomarančno olje, izolifati, kremenčeva kislina, mikroniziran vosek, pinjolino olje, rožmarinovo olje in neosvinčeno sušilo.

Rok uporabe 2 leti od dneva proizvodnje.

Pakiranje 1 L.

© 2019 - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve | Piškotki