ProVital Cleaner -

19,88€
Izdelek je na zalogi

Vzorec

  • ProVital cleaner


Opis


Nevtralno čistilo na vodni osnovi, brez topil ProVital Cleaner je visoko-koncentrirano biološko, razgradljivo čistilo, proizvedeno iz indijskih milnih oreščkov in sladkornih tenzidov. Primerno za vsakodnevno redno čiščenje in tudi za osnovno (temeljito) čiščenje (samo za oljane površine).

NAVODILA: Odvisno od potrebe (dnevno ali osnovno čiščenje) zmešajte ProVital Cleaner z vodo (glej točko 4. Uporaba) in z vlažno bombažno krpo nanesite na tla. Trdovratne madeže odstranite ročno z bombažno krpo. Osnovno čiščenje naj opravi strokovnjak s strojem za tovrstno čiščenje, z belo ščetko ali grobo gobo. Nato obrišite s čisto vodo.

SUŠENJE: Po osnovnem čiščenju se morajo tla sušiti najmanj 24 ur, preden se nanese prenovitveni premaz ProVital Öl (olje) ali ProVital Finish.

UPORABA: Za dnevno čiščenje ca. 10 ml na 10 l vode, za osnovno čiščenje

1- 2 litra na 10 l vode.

SHRANJEVANJE IN TRANSPORT: Hraniti na hladnem in suhem prostoru. Neodprto uporabno najmanj 5 let.

VARNOSTNA OPOZORILA: Ne obstajajo nobena posebna tveganja. Pazite na pismena navodila, proizvodne informacije in navodila za čiščenje za ProVital površine. V primeru nejasnosti se pogovorite s polagalcem ali prodajalcem. Varujte pred dosegom otrok! Pri zaužitju ne silite na bruhanje, temveč poiščite zdravniško pomoč in priložite etiketo!

S1/2 Varujte pred dosego otrok!

VSEBINA: voda, ekstrakt trstike, kondenzat sladkorja in maščobne kisline, bergamotno olje in citronska kislina

Rok uporabe 2 leti od datuma proizvodnje.

Pakiranje 1 L.

© 2019 - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve | Piškotki