Edinstvena lepota, njegova toplota in estetski videz navdušujeta vse več ljudi.

Parketi

Parketi se že stoletja izkazujejo kot odlična talna obloga na najrazličnejših področjih uporabe, tako v stanovanjskih prostorih, kakor tudi v drugih objektih. Edinstvena lepota, njegova toplota in estetski videz navdušujeta vse več ljudi. S starostjo pa še pridobiva na svoji lepoti in atraktivnosti.

Gotovi parket je postal trend, saj je rešil težave in prispeval h krajši izvedbi, ter zagotavlja vrhunsko kakovost površinske obdelave in možnost polaganja na klik (utor se zaskoči v pero brez lepljenja).

Gotovi parketi so zaradi svoje večplastne strukture in elastičnosti površinske obdelave najbolj primerni med parketi za uporabo pri polaganju na tla s talnim gretjem.

Proizvodni programi podjetij Weitzer Parkett iz Avstrije, ter podjetja Tarkett iz Švedske in Srbije obsegajo masivne, dvo in troslojne gotove parkete, parkete za tla s talnim gretjem, športna tla ter letvice, ki zaključijo neko bivanjsko enoto. V programu Weitzer pa najdete tudi kompleksne rešitve lesenih stopnišč

 

Tarkett

Tarkett

Proizvajalec TARKETT proizvaja parket na podlagi izkušenj, ki si jih je pridobil v 120 letih obstoja. V njem delujejo cenjeni strokovnjaki in poznavalci vseh vrst talnih oblog. Skupno delo in sodelovanje na več področjih je tisto, zaradi česar ima Tarkett v svetu le malo tekmecev. Finalni sloj gotovih parketov Tarkett je zaščiten s PROTECO LAKOM. V svetu edinstven sistem zaščite Proteco Lacquer, so razvili strokovnjaki podjetja Tarkett. Tako zaščiten les postane trši, njegova površina pa dolgo obstojna in elastična. Testi vzdržljivosti in trajnosti lakov Proteco so pokazali zelo veliko odpornost proti udarcem, mikroodrgninam in razenju.

Od debeline gotovega parketa Tarkett je odvisno število poznejših brušenj. Izbirate lahko med debelinami od 8,5 do 22 milimetrov. Ponudba različnih vrst lesa in barvnih odtenkov je velika.

Izberite si bivalno okolje, prijetno za oko in preprosto za bivanje.

Primer ambienta

Kako položiti Tarkett parket enostavno in hitro

Enostavna namestitev z Tarkett 2-Lock klik sistemom

Weitzer Parkett

Weitzer Parkett

Primeri ambientov

EKOLOGIJA in PARKET

Za parket je uporabljen evropski les - les iz vašega okolja. Weitzer Parkett ne uporablja eksotičnega lesa iz tropskih gozdov in ima zato tudi certifikat GREENPEACE-a. Za svoje parkete ima pridobljen tudi certifikat Öko test - potrditev, da je parket prijazen do okolja.

KVALITETNA IZDELAVA PARKETA


Skrbno načrtovana proizvodnja parketa od žaganja lesa pa do končnega izdelka. Stalna kontrola ostrine rezil zagotavlja vrhunski izdelek. Stalna kontrola klime v proizvodnji zagotavlja enakomerno dimenzijsko stabilnost elementov.

LEPOTA PARKETA

Naravna olja, PRO Strong lak ali nova PRO Active Plus zaščita da naravnemu materialu končno eleganco. Različne modne barve pa vam v prostor dajo življenjsko svetlobo ali pa prostor intimno zatemnijo.

WEITZER PARKET IN KOPALNICA

Parketi Weitzer so z ustrezno obdelavo primerni tudi za tla v kopalnici.

Weitzer parket in talno ogrevanje

Za tla s talnim ogrevanjem uporabite parkete iz kolekcij STRIP, WIP 450/550, WIP 4100/5100. Razviti in izdelani so tako, da je možnost delovanja lesa zmanjšana na minimum, pri sami izdelavi pa so uporabljeni materiali, ki so odporni na toploto iz cevi, obenem pa to toploto kvalitetno prenašajo v prostor.

 

Video

 Vzdrževanje parketa Weitzer  Polaganje parketa Charisma Weitzer

Bjelin

Bjelin

Inovativna švedska tehnologija in vrhunska sodobna proizvodnja vam zagotavljata stabilna tla, ki bodo zelo dolgo ostala lepa. Surovina za izdelavo Bjelinovih parketov prihaja iz svetovno znanih slavonskih gozdov na severu Hrvaške. Les se žaga v lokalnih žagah v Bjelinu in je dokončan v njihovih najsodobnejših tovarnah parketa. Visoka kakovost hrasta omogoča širino deske do 22 cm in jo je mogoče dobiti v kategorijah z malo grčami vse do živahnih in kmečkih desk.

Ob hrvaški obali je več kot 1100 majhnih in velikih otokov. Bjelinova parketna tla so dobila ime po nekaterih od teh otokov.

Les, posekan v gozdovih Slavonije, se upravlja na trajnosten način iz zelo strogega ekološkega, socialnega in gospodarskega okvira že več sto let. Vsako leto se iz gozdov odvzame veliko manj lesa od tistega, kar je posajeno nazaj, in ker se drevesa slabše kakovosti nenehno obnavljajo, so slavonski gozdovi vsako leto vse bolj lepi. Za Bjelinove hrastove talne obloge se uporabljata hrast graden in angleški hrast, ki sta isti vrsti in se tradicionalno gojita in uporabljata na Švedskem.

 Sortiranje hrasta in izdelava

 Klik sistem 5G®

 Splošne in tehnične informacije 

PRIMER AMBIENTA

VIDEO

Bjelin parket

Zamenjava parketne plošče

TarkettWeitzer ParkettBjelin
Kontaktirajte nas
Obiščite naš salon
11 salonov po Sloveniji