Retro stil z vinilnimi ploščami Tarkett

 
Povzeto z spletne strani proizvajalca Tarkett

 

Dva različna hotela, dva različna notranja oblikovalca, dve različni kolekciji vinilnih plošč :)  

 

Appart Hotel Cosy Cadet - Pariz, Francija (2018)

Tarkettova referenca

Francoska notranja blikovalka Agnès Louboutin - LA Design Agency se je odločila za okrasitev hotelskih jedilnic in recepcije francoskega hotela Appart Cosy Cadet v Parizu z usklajenim izborom Tarkettovih modularnih vinilnih kolekcij, ki so zelo odporne na promet - pastelne barve iD Mixonomi v kombinaciji z iD Inspiration Loose-Lay za svež ambient.

 

 

Hotel Forges - Francija (2018)

Tarkettova referenca

Notranji oblikovalec Mediterra’Design je v restavraciji hotela Forges v Franciji ustvaril dinamično vzdušje na površini 220 kvadratov. Plošče v štirih različnih barvah definirajo prostor, okoli hodnika je dizajn harmonično usklajen z vinilnimi ploščami iD Inspiration Loose-Lay v videzu lesa.

 

 

iD Mixomoni je popolnoma prilagodljiv koncept z desetimi oblikami in 36 barvami. Premika meje zasnove in omogoča ustvarjalnost. Kolekcija je prejela nagrado Red Dot Award Product Design (nagrada za dizajn proizvoda).

Kolekcija ima 7 popolnoma kompatibilnih formatov in 3 dodatne mini oblike za popoln izgled (grafične oblike) v 36 barvah. Dobavljiva je v debelini 2.50 mm z 0.7 mm obrabnega sloja, je idealna za visoke frekvence in neskončne možnosti postavitve. Odporna je proti obrabi, praskam in madežem, enostavna za čiščenje in vzdrževanje; v razredu uporabe 23 - 34 -43. Vinilna talna obloga je primerna za uporabo na talnem gretju.

 

Kolekcija iD Inspiration Loose-Lay je na voljo v 22-ih barvnih kombinacijah za ustvarjanje čudovitih vzorcev. Tla brez lepljenja se položijo trikrat hitreje kot druge talne obloge, zaradi česar je odlična izbira za hitre prenove. Patentirana protidrsna površina preprečuje drsenje v vse smeri in daje močno vezavo na material.

Kolekcija je dobavljiva v debelini 4.50 mm z 0.55 mm obrabnega sloja z patentirano protidrsno površino. Tla so odporna na poškodbe, praske, madeže in so idealna za hitre obnove. Na voljo v razredu uporabe 23 - 33 - 42. Vinilna talna obloga je primerna za uporabo na talnem gretju.