Preproge za balkone, terase, verande, kavarne in vrtove restavracij, dvorišča

Predstavljamo vam kolekcijo Sintelon preprog ADRIA, posebej tkanih preprog, primernih za zunanjo in notranjo uporabo, izjemno vzdržljive in odporne na vse vremenske razmere.

 

Preproga odporna na dež in sonce

Preproge ADRIA so narejene iz 100% polipropilena, ki je UV stabilen, v preprogi pa je polipropilenski trak namesto jute, zaradi česar je odporna na vlago in svetlobo ter zagotavlja stabilen videz več let.

 

Praktična za vzdrževanje

Glede na metodo tkanja - tako imenovano plosko tkanje, so preproge enostavne za vzdrževanje, tako da poleg zunanjega prostora so idealna izbira za dvorane, kuhinje in jedilnice. Gladka površina preproge omogoča enostavno premikanje stolov, pod preprogo pa je priporočena vgradnja protizdrsne podloga za večjo varnost. Priporočljivo je, da preprogo redno umivate brez uporabe rotacijske krtače, da preprečite poškodbe na preprogi. Madeže lahko odstranite z nevtralnim detergentom, profesionalno čiščenje pa po potrebi.

 

Preproge z logotipom vaše kavarne ali restavracije

Preproge so dobavljive v različnih velikostih, obstaja pa tudi možnost osebnega oblikovanja - tkanja preprog s posebnimi napisi ali logotipi hotelov, restavracij, ... Ta kolekcija preprog je na voljo v sodobni paleti barv, ki vključuje bež, rjavo, svetlo in temno sivo, črno, terakota rdečo in jeans modro. Oglejte si kolekcijo - preproge ADRIA.

Terase in vrtovi postajajo prava oaza miru, dodatno udobje pa bo doseženo s temi trpežnimi preprogami.

Primer ambienta terase MULEJ CAFFE Šentjur