10 razlogov, zakaj izbrati PURE vinilne deske

Les ali vinil? V nekaterih primerih sploh ne boste rabili izbirat. Če se odločite za PURE vinilne deske, združujejo prednosti lesa in vinila. V nadaljevanju vam predstavljamo 10 razlogov, zakaj izbrati vinilne deske PURE.

 

1. Hitra namestitev

Zahvaljujoč iznajdljivemu sistemu spajanja Dream Click, ki je na voljo izključno pri kolekciji PURE, lahko vašo vinilno talno oblogo položite takoj. Enaki štiristranski spajalni profili se brez težav prilegajo na svoje mesto in vam omogočajo, da v samo pol ure položite tla v velikosti 12 m2.

 

2. Brez trikov

Ali ste impulzni kupec? Ne skrbite, polagate lahko PURE vinilne deske na vsako podlago. Beton, ploščice, les ali celo običajna podlaga ali tla, ki še vedno vsebujejo nekaj sledi lepila,...vse to je ok. Vse kar potrebujete je nož za rezanje desk po velikosti.

 

3. Majhna teža

Jasno je, da ko so tla položena, njena teža ni več pomembna, vendar pa je v času polaganja zelo velika razlika. PURE deske so približno 30% lažje od drugih talnih oblog. To pomeni, da se ni potrebno "boriti" z okornimi, težkimi deskami med samim polaganjem.

 

 

4. Shhh ...

50% tišja od drugih luksuznih vinilnih talnih oblog, kar pomeni, da ni več problema z visokimi petami ali težkimi udarci pri padcu, ko nekaj izpustite iz rok.

 

5. Vedno čista

Zahvaljujoč vrhunskemu premazu je vse, kar morate storiti, da očistite PURE vinilne deske, občasno brisanje. Kaj je lahko bolj priročno kot talna obloga, ki ostane dolgo čista? Njihov zgornji premaz ščiti PURE deske od vsakodnevne obrabe.

 

 

6. Prijetna in topla

Vinilna tla niso nikoli hladna. In to zagotovo velja tudi za PURE vinilne deske. Ne le, da je privlačen videz lesa, temveč tudi popolno ujemanje s talnim ogrevanjem. 

 

7. 100% reciklirana

PURE deske so 100% reciklirane. To še ni vse: narejene so s spoštovanjem do ljudi in našega planeta. Prav zato se proizvajajo v Evropi, v skladu s strogimi evropskimi okoljskimi protokoli in popolnoma izpolnjujejo najvišje standarde.

 

8. Poglejte večjo sliko

Včasih lahko pogled na veliko sliko ponudi ogromne koristi. Prav zato so PURE vinilne deske na voljo tudi v XXL formatu. Ne samo, da so hitrejše za namestitev, ampak izžarevajo občutek prostranosti, kar naredi vašo dnevno sobo ali pisarno povsem navdušujoče. 

 

9. Tudi za ljubitelje vode

Zahvaljujoč možnosti GlueDown, so PURE vinilne deske na voljo tudi v brezskrbni, vodotesni izvedbi. Idealen za tako majhne kot velike prostore. Prilagojen resničnemu življenju.

 

10. Mix and match

Ni se vam potrebno odločiti za klasiko. Namesto tega se lahko odločite za eleganten vzorec ribje kosti, združite različne barvne vzorce lesa za enkratne vzorce ali ustvarite prehod iz vinilnih desk na vinilne ploščice. 

 

Razširite svoje ustvarjalno razmišljanje - lahko med sabo mešate več barv, da ustvarite neverjeten učinek.

 

 

Uporabni nasveti