Quick-step

 Laminat v skladju z naravo.


Laminatna tla Quickstep v sozvočju z naravo ustvarjajo in dajejo občutek udobja. To je uspeh dolgoletnih raziskav Unilinovih strokovnjakov. Oplemenitev zgornjega sloja z avtentično "Authentic"  in laminati s takoimenovano živo zgornjo strukturo "Living surface" zbuja življenje v lesnem vzorcu. To lahko vidite in hkrati občutite.

Laminat V utor v vrsti perspektive daje prostoru dodatne dimenzije klasičnega parketa. Laminat perspektive 4 pa ta efekt še poudari. Če se boste odločili za laminat deske, za laminat ribjo kost, ploščice ali klasičen laminat, vam Quickstep laminatna tla ponujajo resnično sozvočje z naravo.

Laminati - dolgoletna raziskovanja

UNICLIC je pojem laminata za polaganje laminata brez lepljenja, ker je vseeno ali so panele potisnjene ena v drugo ali zasukane. Z Laminat Uniclic tvorita pero in utor panele z odličnim zaključkom. Stiki v nobenem primeru niso vidni, kar je rezultat dolgoletnih raziskav strokovnega tima na področju.

Laminat keramične ploščice in laminati ploščice naravnega kamna.

Laminat je pohoden takoj po polaganju. Z uniclic sistemom polaganja laminata brez lepljenja boste položili vaša sanjska tla z laminat enostavnim klik sistemom. In takoj, ko so laminati položena jih lahko obremenite in postavite vaše pohištvo.

Nespremenjeno in netvegano vnovično vlaganje za laminat

Selitev pred vrati?  Noben problem! Uniclic laminat ponuja možnost, da že položena tla ročno vzamemo ven, brez strahu, da bi klik sistem poškodovali. Resnično, praktično polaganje, če pride do zamenjave stanovanja. Zahvala fleksibilnemu spodnjemu utoru je strokovno jemanje laminatnih tal iz utora prava igra. Pri drugačno izoblikovanih klik sistemih prihaja vedno znova do nevarnosti, da se profil zlomi in da se laminati poškodujejo. S tem izgubi laminat pri ponovnem polaganju potezno moč in rezultat je poškodovan prosotor med panelami.

Doživljenska garancija za laminat

Spoznali ste, da kombinacija vseh teh lastnosti daje tako izoblikovanemu Uniclic laminat sistemu, edinstveni klik sistem in vsi iščejo njemu enakega. Najbolši click sistem je UNICLIC laminati! Zato dajemo za ta edinstven UNICLIC laminati sistem tudi doživljensko garancijo, pri prvem lastniku za prvo garancijo.

Laminati

 Laminat v skladju z naravo.


Laminatna tla QuickStep v sozvočju z naravo ustvarjajo in dajejo občutek udobja. To je uspeh dolgoletnih raziskav Unilinovih strokovnjakov. Oplemenitev zgornjega sloja z avtentično "Authentic"  in laminati s tako imenovano živo zgornjo strukturo "Living surface" zbujajo življenje v lesnem vzorcu. To lahko vidite in hkrati občutite.

Laminat z V utorom (dva pobrana robova) imenovan Perspective daje prostoru dodatno dimenzijo klasičnega parketa. Laminat perspektive 4 pa ta efekt še poudari. Če se boste odločili za laminat deske, za laminat ribjo kost, ploščice ali klasičen laminat, vam QuickStep laminatna tla ponujajo resnično sozvočje z naravo.

 Sestava laminatnih tal

 Zakaj boste oboževali svoja laminatna tla Quick-Step?

 Kako položiti laminatna tla?

 

Primeri ambientov

 

Video

 

 
Nova generacija laminatnih tal - naravna in vodoodporna Kako položiti laminatna tla?  

DO 10-KRAT VEČJA ODPORNOST PROTI PRASKAM

QUICK-STEP LAMINAT NA VAŠIH STOPNICAH