Sistemi za obdelavo tal

Skupina Henkel razpolaga po vsem svetu s široko paleto lepil in tesnilnih materialov za industrijsko uporabo. Ime je poznano na vseh 5 kontinentih in v več kot 140 deželah sveta kot sinonim kvalitete in dobrega servisa.


V našem prodajnem programu boste našli; osnovne mase, izravnalne mase, lepila za PVC in tekstilne talne obloge, sredstva za pritrjevanje, lepila za parket, linolej, pluto, gumijaste izdelke, lepila za profile, ter lepila za elektroprevodne talne obloge ...

CERESIT sistem za obdelavo tal s svojim izdelki nudi celotno paleto rešitev in sicer od priprave podlage, izravnave, pa vse do lepljenja različnih talnih oblog. Vsi Ceresit izdelki zagotavljajo zanesljivost in kakovost za primerno polaganje vseh vrst talnih oblog. Dobra praksa, pozitivne izkušnje mojstrov in referenčni objekti potrjujejo kakovost in inovativnost, ki jo predstavljajo Ceresit izdelki.

 

Pattex One for all - CLICK & FIX

One for all High tack - Amazing Demo

 

Nagradna igra: Poteguj se za Iphone Xs

 

KUPITE katerikoli izdelek Pattex One for All

POŠLJITE mail na lepilamb@henkel.com ali na naslov Henkel Slovenija d.o.o., Industrijska ul.23, 2506 Maribor, s pripisom "Pattex" in številko računa.

SODELUJTE v žrebu za super nagrade!

Nagradna igra traja od 1.4. do 30.6.2019

 

Splošni pogoji in pravila nagradne igre "Osvoji Iphone Xs"

 

Preveri več www.pattex.si